lördag 23 april 2011

grrrr,,,,,Jag e arg !

NV ville inte ha permis från sjukhuset denna helg, för hon e ju så trött o har väldigt ont o lunginflammation på det !,,,men likt förbannat skickades hon hem i går midda o dom sa att hon kunde komma på månda eller tisdag för provtagningar o utskrivning.
Hon skickades hem med en stor kasse med näringsdropp o mediciner o en lista på hur mycket hon skulle ta av allt, men det stog inte vad medicinen va för ! NV blev förvirrad hemma när hon försökte reda ut det, men det ordna sig när jag ringde sköterskan på avdelningen o frågade (NV har svårt att prata på grund av väldig smärta i halsen).
Läkare hade tidigare i veckan sagt att det skulle ordnas med hemsjukvården innan NV kunde va hemma, men det e inte fixat ! så hon har bara telefonnummer till avdelningen, men vad hjälper det när hon knappt kan prata !!!!!!!!!!!!!!!!,,,jag fattar ej vad dom tänker på, för hon bor ju åsså ensam, menar dom att hon själv ska kunna fixa drop o peg-matning o hålla reda på alla mediciner o morfinplåster ??????????????????? Man måste tydligen va helt frisk för att klara av att vara sjuk !!!!!!!!!!!!!
grrrr,,,jag e sååå arg !!!


2 kommentarer:

  1. Jaa, det är som du säger Kicki - man måste vara frisk för att klara av att vara sjuk.
    Idag är det så brottom med att skicka hem patienter men ingen tar ansvar för att dom har hjälp hemma.

    Lilla My visar verkligen hur man känner...

    SvaraRadera
  2. gräslikt som dom behandlar sjuka mäniskor hon borde anmäla avdelningen o ansvarig läkare

    SvaraRadera