söndag 8 maj 2011

Vår även på Sahlgrenska





Våren har kommit även till Sahlgrenska sjukhuset där min NV (nära vän) fortfarande är inlagd, men kanske blir hon snart utskriven för i morrn är det ett möte med läkare o NV om hjälp hon behöver hemma,,,,hon har nu sluppit intranevöst intag av antibiotika o morfin, men morfin behöver hon fortfarande men får det med plåster.
Största problem just nu med att skicka hem henne är hennes vikt som gärna vill gå åt fel håll, för intaget av näringsdryck o välling via PEG är inte rolig för NV, för hon mår illa så gott som varje gån o kräks en del då åsså :(,,,,,men,,,,nu håller jag tummar o tår för att hon blir utskriven o får rätt hjälp så hon får känna tryggheten att vara hemma.
Nu dröjer det ca. 6 veckor innan det kan göras undersökning som visar om strålbehandlingen gjort tillräcklig nytta,,,,,,denna väntan känns som en evighet för NV,,,,,,Håller tummar o tår för att allt ska bli bra !!!!

2 kommentarer:

  1. hopas din vän får den hjälp hon behöver så hon kan vara hemma det är den bästa läkning att vara hemma bland det man är van vid hjälper dej o håller tummarna .

    SvaraRadera
  2. Tack Astrid,,,,,ja, rätt vård i hemmet gör att allt blir bättre,,,men än vet jag inte nåt om vad mötet har lett till

    SvaraRadera